20.2.07

Savalen

Nå har jeg altså gått mitt siste NC-løp for sesongen. Det var litt som en tilbaketur til hvordan norgescupen var for noen år siden, med to deltakere og elendig nivå. Det gjør noe med motivasjonen, enten man vil eller ikke. 3000-meteren var det egentlig meningen å prøve å gå progressivt, men så ble det bare et jevnt løp på 4.34 isteden. Ikke noen stor prestasjon akkurat, men en grei gjennomkjøring. Og nå som det nærmer seg våren kan jeg jo ihvertfall glede meg over at tida jeg er skuffa over hadde vært utepers før sesongen.

Da er det bedre å begynne å pakke. Jeg og Rune reiser i morra, og det er mye som skal med. Men det blir gøy! Jeg gleder meg virkelig til overgangen fra Savalen-is som ikke er vanna på et døgn, til superforhold i Calgary.

PS: Jeg hadde tenkt å holde kjeft om såpeoperaen nå, men jeg må bare legge til at jeg virkelig håper det er tomme trusler Peter kommer med. Hvis han mener alvor med å slutte, hadde det vært veldig synd for mange av løperne. Det har tross alt vist seg at det går an å bli god både innenfor og utenfor laget hans, så det beste må vel være å beholde begge mulighetene?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stå på Mari, håper vi får se deg i en enda bedre utgave neste år. Sørg for at det ikke blir noen tvil om uttakene i 2008 sesongen. Vi har ikke råd til å miste deg. Det er jo ikke akkurat 'flusst' med løpere på damesida.

Anonym sa...

Hallo Mari. Du som en blogger, du overrasker stadig. Må bare si lykke til med de neste 6000 meterene. Så kommer jeg over å ser på i Calgary igjen. Skal prøve å sende en Ramme en dag, eller i dag. Hei...