5.3.07

Gleder meg likevel

Vel, da glapp VM med et dårlig løp på en dårlig dag, ca et sekund og litt uflaks med hvem jeg hadde bak meg (ikke bare en, men to som kom inn fra reservelista pga regelen om nasjoner som ikke har kvalifisert noen).
Jeg er ikke så veldig lei meg. Det er ikke gøy å gjøre en dårlig jobb, og jeg er skuffa over løpet mitt, men konsekvensene av det kan jeg leve med. Heldigvis har jeg Oval Finale å se fram til om ca en uke, så det kommer en sjanse til. Hvis ikke hadde det vært ganske mye verre. Men nå er alvoret over og jeg kan glede meg til å gå løp bare fordi jeg har lyst. I fjor gikk jeg (lang) allround, 10000 og marathon, og jeg tror det kanskje blir det samme i år. Jeg gleder meg allerede!
For til tross for at det ikke gikk særlig bra i går, så føles det faktisk ganske bra likevel. Jeg er totalt sett fornøyd med sesongen, og med at jeg er såpass nærme verdenstoppen på en dårlig dag. Mest av alt er jeg fornøyd med at om noen uker skal jeg starte en ny sesong, og da skal det være fordi jeg har lyst og fordi det er gøy, og fordi jeg har tro på at jeg har mer å komme med. For første gang på ganske lenge skal jeg ikke trene bare på trass, sinne og faenskap. Bare det er grunn nok til å smile, selv om jeg ikke kom til VM. Og dessuten: Pers er pers!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hi Mari,

This is not right. I think you are qualified for the WCh in SLC. You are 23rd and only Opincariu can come from the reserve list. Rybakova is not able to come from the reserve list, as Kazakhstan has a qualified skater in Babenko on the 10000.

Regards,

Marcel

Anonym sa...

Hei Mari!

Gratulerer med en flott sesong, klar framgang og personlige rekorder, det er flott! Du har også bevist at det går an å hevde seg om en står utenfor landslaget.

Nå er det 'bare' å knuse til med en skikkelig 5000m og gjerne en ny rekord på 10000m! :-)

Kjell P.
ps
og sjekk en gang til, Marcel pleier å ha kontroll på hvem er kvalifisert :)
ds

Anonym sa...

Hei MARI..

Som du ser... det er noen som mener at du er kvalifisert til VM i SLC !!

Marcel er en av "ekspertene" på Skøyteforumet til Yahoo . Han er god på uttaks regler !!

3000 meter begynner på fredag.... kanskje du får gå VM alikevel ?

Har du fått endelig beskjed fra ISU ??


Gratulerer med pers på 3000 meter !!

LYKKE TIL med sesonavslutningen....enten det blir SLC eller Calgary !Hilsen

Frode