14.3.07

Oval Finale, første dag

To nye perser i går: 41,00 og 4.09,07

Hadde jeg bare strekt litt på tærne kunne jeg klart å komme meg ned på 40-tallet! Hvis jeg hadde visst det er det ikke umulig at jeg kunne slengt beinet litt lenger fram, men jeg var overbevist om at løpet ikke var noe særlig bra. Det var det forsåvidt ikke heller, men man skal ikke undervurdere forskjellen på Calgary og Furumo! Uansett er jeg kjempefornøyd med pers, og jeg har jo faktisk aldri sett 41-tallet heller før.

3000 var også veldig gøy, teknisk var det en verden av forskjell fra forrige helg. Det var godt å kjenne at jeg kan gå bedre på skøyter enn det jeg klarte å få til i de to siste løpene her borte. Jeg var litt skeptisk på forhånd, for formen har nok vært bedre, men det er tydelig at det hjelper å senke skuldrene.

Ellers var det mange andre som gikk bra løp også. Reidar satte pers på 5000 med 6.30, og Morten kom seg under 4 minutter på treeren - slett ikke verst av en sprinter!

1 kommentar:

Anonym sa...

Flott Mari!
Har nettopp registrert din nye flotte pers på 5000. Stå på !

Heia til alle flotte skøyteungdommer i Calgary - velkomne hjem fulle av inspirasjon for en kommende sesong - med videre framgang!

T.S på Hadeland