6.7.08

Bilder fra Heerenveen

På søndag kom vi endelig hjem fra samling, ikke det at det har vært en dårlig samling, men etter to uker er det godt å komme hjem også.

Samlinga var faktisk veldig bra, det var god is, bra vær, hyggelig bosted og alt det en samling egentlig trenger.

Flatt å sykle! Det er ganske behagelig, men til gjengjeld blir det selvfølgelig bra med vind. 20 km/t den ene veien og 40 tilbake.Fint vær å sykle i (bortsett fra en dag med regn). Her er jeg ute og koser meg i sola, bare meg og kuene. Det er forresten ikke helt sant, det var også kalver, okser, hester, ponnier, gjess, svaner, andre fugler jeg ikke vet hva var, noe som kan ha vært en svarthalespove men også kan ha vært en annen fugl som ligner, en slange eller orm av noe slag, sauer, geiter, to lamaer, kaniner mm. og til og med en og annen nederlender med sykkel eller traktor.

Treningsmuligheter utenfor hotellet. Kent har funnet på en ny form for strikktrening hvor han kan sitte.

Hvis jeg ser litt lite avslappa ut kan det være fordi vannet er et sted mellom fem og ti grader. Ryktene sier at de beste iser ned beina etter harde økter, så det måtte selvfølgelig prøves i badekaret. Jeg tror egentlig ikke det hjalp noe særlig.

Sommerisen er tida for prøving og ordning av nytt utstyr. Jan er egentlig bøye-og-rette-sjef, men han har Reidar under opplæring.

Noen som har trent for lite? Det ble ihvertfall tid til litt fotballsparking etter denne økta.

Konsekvensen av å sparke fotball i Nederland: ballen havner noen ganger i kanalen. Heldigvis er det to stort sett to grupper mennesker som bor på Hotel het Tjeukemeer - skøyteløpere og fiskere, og derfor var det ikke noe problem å få låne utstyr til å få den opp igjen. Da var det skumlere å skyte ballen inn på nabotomta. Den tilhører familien Ketellapper, fjerde generasjons frisisk krydderkake-millionærer, og har stengt port og høye gjerder i tillegg til egen "vollgrav" i form av kanalen fotballen ligger i her...Men nå er vi altså hjemme igjen. I går stod jeg i pølsekiosk utenfor Bruce Springsteen-konserten på Valle Hovin, og det skal jeg igjen i dag. Først må jeg komme meg på trening, så nå får det kanskje holde. Også må jeg selvfølgelig gratulere lillebror med sitt første VM-poeng! (tror jeg, beklager hvis det er fler). Ikke dårlig.

(bilde av Martin strengt tatt stjålet fra Hobøl Motorklubb. Håper jeg blir tilgitt.)


Ingen kommentarer: