9.12.08

Sol på Valle Hovin!

Ikke i dag, riktignok, men i helga! Under Oscarløpet! Endelig et bevis for dem som trodde at det aldri er fint vær på Valle - for det er det jo, bare ikke når det er løp der. Isen var vel bare sånn passe, men det var bra nok til å få tre banerekorder, så da må vi være fornøyd. For min del var det fint å få slettet en rekord som jeg syns jeg hadde fått tildelt ufortjent (min manuelle tid sammenlignet med en fra elektrisk tidtaking). Nå har jeg den på ordentlig...hvis da ikke man skal gi tillegg for at klossene lå på innersida av streken, som jo teknisk sett gjør banen noe sånt som 30 cm kortere? Kanskje ikke den best gjennomtenkte avgjørelsen i skøyteidrettens historie, men jeg tror det holder akkurat likevel, faktisk, i dette tilfellet.


Bilde fra Wikimedia.

Jeg syns formen kommer seg, og det passer jo bra, for nå blir det to helger på rad med ganske viktige løp (Challenger's cup og NM). Det er litt ille å innse at jeg er den eldste deltakeren i NM, den eneste over 25 (selv om det bare er med en måned). Men, noen må være eldst også, og jeg skal prøve å ikke plage de andre for mye med historier fra gamle dager. (Kaller dere dette snø? Jeg skal si deg det jeg, jenta mi, junior-NM i nitten-niognitti, det var snøføyke det, jajamennsann...)

Apropos snø, det er en slags skiføre i løypene fra Sognsvann nå. Ihvertfall var det det i går. Det ble årets første tur for min del, og jeg har et tips til alle som trenger å trene armene: Ta en skitur på nullføre, uten ekstra smøring i lomma og med akkurat nok feste til å holde ca 6 km kortere enn det er hjem. Lykke til!

Ingen kommentarer: