2.3.09

Planer

Nå har jeg fått gått enda et par Norgescuper - de siste i år - og det går framover! Jeg var veldig fornøyd med løpene mine i Asker denne helga, det gikk en god del fortere enn forrige løp jeg gikk (i Arendal), på like eller dårligere forhold. Så det er lovende.

Kirsti Biseth har noen utrolig flotte bilder fra helga - jeg liker spesielt dette her av meg og snøen , fra lørdag da det var strålende sol på Risenga. På søndag kom det enda mer snø, som kanskje føltes litt unødvendig...men på en annen side er det vel bra for skiføret? Jeg har nok gått mer på ski i det siste enn noen gang før. Det er så enormt mye morsommere enn å sykle på rulle! Så egentlig er jeg vel takknemlig for all snø som kommer.

Nå skal jeg snart reise fra skiføret uansett. Til helga er det Challenger's Cup i Erfurt, som jeg gleder meg veldig til, og derfra går turen direkte over til Calgary. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å reise til Calgary i år, i og med at det har gått såpass dårlig, men etter mye om og men fant jeg ut at jeg gjerne ville ha en siste sjanse til å snu en dårlig sesong. (Jeg hadde egentlig tenkt å skrive "reise kjerringa", men det høres ut som et dårlig ordspill...nå reiser kjerringa til Canada! Og det var dagens gratistips til Dagbladets teit-overskrift-avdeling.)

Det blir altså en finale på glatt is i år også. Håper utviklinga fortsetter å gå riktig vei fram til da - uansett blir det sikkert en fin tur. Og det er kanskje ikke så dumt å avslutte sesongen med å ha det moro på skøyteløp?

1 kommentar:

Tysvær skøyteklubb sa...

Du blir helt nødt til å gå 10000 også der borte, eller skal Sara få beholde norsk årsbeste på distansen? Forresten, det hadde jo vært litt kult også.. :-)