6.8.09

Langdistanseløperens kjedsomhet

Kent (min eminente trener) syns det er for dårlig med oppdateringer om dagen, og det har han jo rett i. Problemet er jo at det ikke skjer all verden her. Det er et ganske kjedelig liv vi lever på samling. Trene. Spise. Sove. Se litt på TV. Lese ei bok. Tørke treningstøy. Sove litt igjen. Se for deg hva en hamster gjør og legg på litt klesvask og lesing, så har du et greit bilde.

Men noen leser tydeligvis her likevel. Det jeg lurer på nå er: hva er det dere håper å finne? Hva skulle du ønske dukket opp her? Gi meg et hint, legg igjen en kommentar! Jeg tar imot forslag og ønsker, spørsmål besvares innen rimelighetens grenser. Mens jeg venter tar jeg forslagene til Kent.

Forslag nr. 1: Bilder. Ja, gjerne det, men dessverre er kameraet mitt blitt "borte" i flyttinga. Det er nok i en eske. Men vi kan ta et bilde av mitt nye hjem. Gulvteppet som utmerker seg her er nok brent nå.


Forslag nr. 2 var mobiltelefonbilder. Så høyteknologisk er nok dessverre ikke min lille blå Nokia 3100. Men vi kan godt ta med et bilde av den (egentlig en dobbeltgjenger, men de er veldig like).


Trening? I går prøvde jeg med på terskel på is for første gang på en stund. Det var moro det, selv om det ikke gikk helt som planlagt. Jeg rakk fire ganger seks minutter, men da var isen så ille at det var like greit å vente på vanninga. Dessverre kom aldri den. Jeg er helt enig i at det viktigere å slukke brann enn å vanne i Vikingskipet, men nettopp derfor er det noen ganger litt kjedelig at det er brannmenn som kjører ismaskina. Så da ble det noen seksminuttere til på spinningsykkel. Det går det også.

Så hva skal jeg skrive om neste gang?

3 kommentarer:

Tysvær skøyteklubb sa...

Tror nok en del unge (og et par gamle jeg kjenner og for den del) skøyteløpere og en del fans som lurer på hva slags forskjellig trening type dere driver med!

Biseth sa...

Du kan jo skrive litt om laget deres, nye drakter (i solskinn)...sponsorer liker det! Bilder har du jo! :)
Lekkert gulvteppe foresten! Hehe....

Rolf sa...

Jeg kjenner en som er interessert i det du studerer.

Jeg er også glad i å lese dine generelle refleksjoner.