6.3.10

Flere spennende skøyteløp i helga

I tillegg til NM på Slåtthaug, har det vært junior-verdenscup i Berlin (resultater), og det nederlandske allround-mesterskapet er gang i Heerenveen med live resultater på nett. Og sist men ikke minst, verdenscup i Erfurt. Gratulerer alle de norske juniorene med perser og gode resultater, og Espen Aarnes Hvammen med 2. plass i B-gruppa.

Den triste nyheten er at to nye tyske skøyteløpere er under etterforskning for mistenkelige blodverdier. "Heldigvis" ingen av de aller beste, etter den informasjonen som er ute nå. Som alltid med dopingsaker, veldig blanda følelser - hvis de virkelig har juksa er det selvfølgelig bra at det oppdages, men det er utrolig trist at det dukker opp enda flere saker. Ekstra trist fordi det dreier seg om løpere jeg aldri ville mistenkt for noe.

Jeg håper jo, sikkert som de fleste andre, at alle er uskyldige men at de skyldige blir tatt, og er glad for at WADA gjør en god jobb. Antidoping Norge var forøvrig her og testet NM-løpere både i går og i dag - de er flinke og hyggelige og blir møtt med et ekstra smil i dag.

Ingen kommentarer: