21.5.10

Starten på en ny sesong

Kanskje litt seint ute, for vi har holdt på en stund allerede, med barmark, kortbane og annen moro. Men nå er ihvertfall sommertreninga godt i gang.

Det er mye nytt for meg denne våren. Jeg har byttet lag for første gang på mange, mange år, og trener nå med forbundsgruppa. Jeg kan ikke nekte for at det er litt rart, etter mange sesonger som "utenforstående" og selvstendig. Jeg håper jeg kan ta med meg det beste fra verden utenfor inn på laget, samtidig som jeg lærer masse av å ha så mange gode lagkamerater.

Jeg kommer til å savne Z-partner-gjengen som jeg har hatt så mange gode økter med de siste årene, Font Romeu-samlingene og lørdager på Furumo (håper jeg fortsatt kan komme innom av og til!). Men først og fremst er det veldig spennende og inspirerende å komme inn i ei ny gruppe. Jeg satser for fullt på det nye, og håper selvfølgelig at forandring er det som skal til for å få ny motivasjon og et skikkelig løft. Mange har hatt godt av det etter flere år med samme opplegg... Det jeg først og fremst merker så langt er at det blir mer og annerledes styrketrening. Gleder meg til å se hvordan det fungerer framover.

Første samling, for en drøy uke siden, inneholdt blant annet telttur og lagbygging i friluft i Hakadal, i tillegg til en del sykling. Veldig bra! Og til uka blir det samling på Geilo med enda mer sykkel. Hvis været holder seg som nå, kan det bli fantastisk...og hvis ikke blir det sikkert bra likevel.

Ingen kommentarer: