2.6.10

Samling i Oslo

Siden det er såpass kort vei, så bor jeg hjemme og slipper å pakke bagen mer enn for en dag om gangen. Det er en behagelig måte å være på samling, selv om det blir litt sykling fram og tilbake...spesielt i dag, siden jeg har dratt hjem mellom øktene for å slappe av noen timer.

I går var det testing, i dag har vi hatt en økt med "functional training" - bevegelighet, styrke og litt forskjellig øvelser i skøytestilling. Det er tydelig at det er litt å gå på på noen områder. Noe av det får jeg kanskje begynt å gjøre noe med i ettermiddag? Da er det nemlig styrketrening på programmet, med vekt på stabilisering og basisstyrke, tror jeg. Bra og viktig trening som jeg helt sikkert har godt av.

Her skal vi være fram til fredag, og så blir det en liten tur til Hønefoss for å hjelpe til i støtteapparetet på Ringerike Grand Prix, som forøvrig allerede har starta på Geilo i dag. Sånn er det tydeligvis å ha en syklist til samboer. Det er litt nytt for meg, men selvfølgelig skal jeg stille opp og fylle drikkeflasker eller hva de nå trenger meg til. Heia Buskerud CK!

1 kommentar:

Mikael sa...

Hvilke mål har du for den kommende sesongen? M;)