8.10.07

Endelig i gang

Den første norgescupen er sesongens første "ordentlige" løp, og det er godt å være ferdig med det! Det er ikke til å unngå at det blir litt nerver, det er bare å telle feilstarter på den første 500-meteren for å se at det gjelder de fleste.

Heldigvis gikk det ganske bra, så nå er ihvertfall jeg litt roligere. 1500 var den distansen jeg var mest redd for, men det ble ikke så forferdelig som jeg hadde fryktet. Åpninga var som den pleier å være, men denne gangen hadde jeg ihvertfall kontroll på slutten og kunne gå to ganske like runder.

3000 var jeg ikke helt fornøyd med, det gikk litt for sakte hele veien. Jeg skulle gjerne hatt litt mer fart på de første rundene, men kanskje det hjelper med en parkamerat og litt bedre form neste helg? Det var ihvertfall ny pers i jevne rundetider det også med 34,11 - 34,01 - 34,12 - 34,10 - 34,08 - 34,07 - 33,88 (takk til dere som har lagt ut komplette resultater på nettet!) Et halvsekund fortere så hadde det vært bra, jeg får satse på at det kommer etterhvert.

Konklusjonen etter helga må vel være at jeg har styrt unna de verste katastrofene, i og med at jeg allerede har gått omtrent like fort som i fjor. Hva som enn skjer nå, så går det ihvertfall ikke i nærheten av så dårlig som jeg trodde for ei uke siden! Det vil si at alle andre fikk rett nok en gang..."hva var det jeg sa"-pokalen ligger an til å gå til trener/paparazzo Kent Kolnes, men utdelinga får vente til etter NM for sikkerhets skyld.

1 kommentar:

Anonym sa...

Sammenlignet med mange andre synes jeg du gikk meget bra løp i helga. Holder tomlene for at du får en world-cup plass. Åpne hardt og øk etter hvert....en sikker seiersoppskrift:)))