29.1.08

Tilståelse

5000 i helga gikk vel i mine øyne ganske bra, med tid 1,5 sekund dårligere enn persen fra Calgary og 16. beste tid totalt (18. hvis du regner A-gruppa foran uansett, og det er det vel noen som gjør med tanke på kvartettstart). Jeg gikk litt saktere enn det jeg trodde jeg skulle kunne greie, og teknisk er det fortsatt langt igjen til det jeg får til på trening, men jeg syns ikke resultatet var så aller verst.

Derfor er det godt å se at forbundet har tatt til vettet og sørger for at jeg ikke tar helt av og begynner å tro at jeg kan bli god til å gå på skøyter.

Nå som det er for seint kan jeg uansett like gjerne innrømme det - dere unnslapp med et nødskrik. Såpass utsatt som NSF sitt lag er for angrep utenfra, skulle det bare mangle at man ikke passer seg for femtekolonnister som kan sabotere både det ene og det andre. Etter mye spekulasjon den siste tiden kan jeg avsløre at jeg faktisk har vært tilknyttet et skjult nettverk med røtter i Nederland. "Sommeris i Heerenveen" er, som mange sikkert har mistenkt, en dekkoperasjon for hemmelige treningsleire i regi av Organisasjonen.

Under denne kua er det bare myr. Eller er det egentlig det?

Som fotsoldat kjenner jeg selvfølgelig ikke til identiteten til alle mine brødre og søstre i kampen, men jeg er imponert over den innsatsen som ble gjort i helga. Bra jobba, Tom, det er alltid naturis på kanalene i himmelen.

Selv må jeg altså ta en pause fra muldvarpvirksomheten og drar til Gol for å gå Norgescup. Det blir sikkert moro det også.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg snublet nettopp over bloggen din nå, via en melding på SkateList (der alle heier på deg & håper på fortsatt fremgang). Du skriver bra!, og jeg skal lese mer. Akkurat nå lurer jeg på om jeg lykkes i å legge igjen denne kommentaren, uten videre, eller om jeg må opprette brukernavn & passord osv.? Tja, jeg må vel det. -- Slavatrudu

Bjarte sa...

Stå på Mari! Det vil komme en dag da Forbundet ikke kan overse gode resultater og opplagte talenter. Hadde jeg bodd nærmere Gol skulle jeg kommet og heiet på deg denne helgen også. Hilsen en skøytevenn fra Stavanger, en kollega av slavatrudu, rett og slett en av våpenbrødrene som du ikke kjenner identiteten til!

Anonym sa...

Jeg sier bare en ting, ikke la dem knekke deg.Sørg for å bli god nok, da kan de (forbundet)ikke overse deg lengere. Håper dette gjør deg så forbanna at det gir deg en ekstra tenning til å satse videre.

Anonym sa...

Jeg sette veldig pris på deg som skøyteløper og håper å se deg i aksjon i mange år framover.

Når teknikken stemmer enda bedre under konkurranser vil du gjøre det nødvendige framskrittet som gjør at ingen kan overse deg lenger. Det gleder jeg meg virkerlig til...

Jeg er en ivrig skøyte-enusiast, men vi deler også interessen for teoretisk fysikk. Relativitets-teori er en av mine favoritter.

Neste gang jeg ser deg på et stevne skal jeg hilse på deg.