28.2.08

Framme i Japan

Nå er jeg altså i Nagano. Det gikk ganske greit å reise, i forhold til hva jeg hadde trodd, og akkurat nå er jeg faktisk våken også. Jeg trodde døgnvillheten skulle bli verre (krysser fingrene for at det ikke kommer dobbelt i morra).

Vi har vært en tur på isen i dag. Det minner om Hamar på en middels dårlig treningsdag, kaldt og mørkt, men det sies at det skal bli bedre om et par dager, og isen er ikke så verst.

Jeg og Christoffer tok sjansen på å løpe tilbake fra hallen... burde vel visst bedre, i og med at vi hadde kjørt bort og hadde sett omtrent hvor langt det var, men tilliten til laglederen er stor. Så da han estimerte det til ca 20 minutter å jogge, så tenkte jeg at det kanskje i verste fall var 30. Vel. Hvis jeg var i stand til å jogge den strekningen rolig på 20 minutter, tror jeg det hadde det vært på tide å satse på gateløp. Det tok 50. Så nå blir jeg nødt til å sykle ut etter utløpinga. Men det er fint vær, og nå har vi sett en del av byen...

Nå er det på tide å begynne å skru sammen sykkel, men her er noen bilder fra turen hittil:Køkultur på høyt plan (vi venter på at to små damer i uniform skal tørke av alle bordene og snu setene så toget kan kjøre den andre veien...)

Utsikt fra hotellvinduet


Inne i hallen


Minimalistisk garderobe
1 kommentar:

Bjarte sa...

Det var kjekt med en liten stemningsrapport fra Japan. Håper det blir flere oppdateringer i løpet av oppholdet. Lykke til med løpene!