21.2.08

Snart slutt

Nå går det mot slutten av sesongen... ganske trist egentlig, nå som det endelig begynner å gå bra. Jeg var veldig fornøyd med løpet mitt forrige helg på Hamar og skulle gjerne hatt en måned eller to til med løp! Sånn sett burde jeg dratt til Bergen i helga, men det står jeg over til fordel for siste-liten-trening (formoppkjøring høres kanskje bedre ut?) før de siste løpene.

Jeg vet ikke enda om det blir Nagano (enkeltdistanse-VM) eller Calgary... selvfølgelig håper jeg på å gå VM, det er en kjempemulighet til å få en bra plassering. Men innerst inne er det litt hardt å gå glipp av Challenger's Cup og finalen i Calgary bare for å gå en eneste 3000 meter. Selv om det er VM. Jeg har lyst til å gå fort på de andre distansene også... Vi får se hva det blir til, men hvis jeg blir tatt ut skal jeg selvfølgelig gå i Japan. Plasseringer og mesterskap er også viktig, ikke bare tider, og forhåpentligvis kommer det flere sjanser til å gå fort.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Mari. Selvsagt burde du kommet til Bergen denne helgen, selv om det var en fuktig opplevelse å være der på søndag. Men det var jo litt merkelig å se dårligste juniorløper på 3000 knuse beste seniorløper i samme par. Ellers vil jeg gratulere med uttaket til Nagano og jeg regner med at du stiller på 5000 også, siden Maren ikke stiller er du faktisk kvalifisert (den enes død, den andres brød). Lykke til!