1.2.10

Rapport fra helga

Nå er jeg hjemme igjen fra Erfurt etter ei stort sett bra helg. Det var veldig bra å få gå et løp på innendørsis, og få trene i litt varmere temperaturer enn de 17 kuldegradene som møtte oss når vi kom hjem igjen.

Det var varmt i hallen på lørdag og kanskje lavtrykk, siden det var snø og vind ute? Isen var egentlig alt for bløt (oppe i -4 grader på noen distanser), men på en eller annen måte ble det god gli likevel. Skulle nesten tro det var medvind der inne, men jeg så ingen tegn til vifter eller annen "juks". Det ble ihvertfall flere gode tider, og jeg fikk to bra løp på 41,80 og 4,11,45.

Søndag var det en del tyngre, enda bløtere is og kaldere hall. Jeg fikk 2.03,36 på 1500. Det var ikke noe strålende løp, men jeg var godt fornøyd med å være såpass nærme de tyske løperne.

5000 kom litt for tett etter 1500-meteren, jeg rakk å jogge et par runder i mellom men var fortsatt sliten når jeg gikk til start. Det ble mye rot og rundetider som gikk opp og ned, og ikke all verdens motivasjon når jeg skjønte at tida uansett kom til å bli dårlig. Jeg klarte ihvertfall å gå ned sisterunda med 2,5 sekunder, bare sånn for å demonstrere at dette ikke var alt jeg hadde inne... det blir et nytt forsøk på den distansen på Hamar om to uker, så jeg får håpe det går bedre da.

Ingen kommentarer: