27.1.10

Treningsdager

Det går mye i trening om dagen, med fokus på terskeldrag på sykkel, mendge på is og en del langturer på ski. Målet er å legge litt grunnlag for en ny formtopp i mars, når det er allround-NM og finale i Calgary.

Men det blir tid til noen konkurranser underveis også. Sist helg var det testløp på Hamar, som de som følger meg på Twitter kanskje vet. Jeg var godt fornøyd med 4.16,09, tatt i betraktning at det var en test uten noen spesiell oppladning, men mest med at det var et veldig jevnt løp. Med rundetider fra 33,52 til 33,66 ble det ikke så mye jobb for Reidar, som hadde påtatt seg å være sekundant.

Gammel tegning av Erfurt
I morgen reiser vi for å gå internasjonalt løp i Erfurt. Det er omtrent samme arrangement som tidligere Challenger Cup - det blir spennende å se hvem som dukker opp der av motstandere. Det har vært ganske bra matching fra de nest beste nederlenderne der tidligere. Jeg gleder meg til en tur til Tyskland og Erfurt, som er en veldig hyggelig by. Jeg har gått gode 3000-metere hver gang jeg har vært der, så jeg håper det mønsteret fortsetter!

1 kommentar:

Håkon M. sa...

Grattis til 4.11,53 :) Nesten like bra som i november, dette :)